14. Kalevalanmaa – Kalevala Korun ja Suomen kansallisoopperan ja -baletin tarina suomalaisten sisäisestä voimasta

Kalevala Koru ja Suomen kansallisooppera ja -baletti solmivat kumppanuuden liittyen uuteen Kalevalanmaa-teokseen. Kumppanuus rakennettiin vahvasti Kalevalanmaan tarinan ympärille. Osana kumppanuutta Kalevala Korun muotoilujohtaja Kirsti Doukas on suunnittelut teoksen nimeä kantavan kaulakorun. Markkinointi rakentuu näkyvästi teoksen koreografin, Kansallisbaletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven ympärille.

Kalevala Korua ja Kalevalanmaata yhdistävät samat teemat suomalaisuudesta. Koru sekä teos henkivät suomalaisesta periksiantamattomuudesta ja sisäisen voiman tärkeydestä.

Kalevala Korulle kumppanuuden tavoitteena on korostaa suomalaisen kulttuurin, taiteen ja designin monipuolisuutta, uudistumiskykyä ja korkeaa laatua. Kalevala Koru haluaa markkinoida luovalla tavalla modernia korua. Suomen kansallisooppera ja -baletti haluaa yhteistyön avulla herättää laajemmin kiinnostusta sekä Kalevalanmaa-teoksesta. Kumppanuuteen sisältyy elementtejä molempien asiakkaille. Lisäksi tavoitellaan uusia asiakkaita.

Katso video Kalevalanmaa-korun synnystä

 

Kalevala Koru ja Suomen kansallisooppera ja -baletti (ID 61479).jpg

Siirry äänestämään