35. Suomen Palloliiton ja Telian Kannusta mua -kampanja

Kannusta mua  -kampanjan tavoitteena oli tehdä kannustamisesta ja positiivisesta ilmapiiristä suuri ilmiö suomalaisessa jalkapallossa. Pilottikampanja toteutettiin Helsingin piirissä vuonna 2016 ja laajennettiin vuonna 2017 valtakunnalliseksi yhteistyössä Palloliiton ja Telian kanssa.

Kampanjaan ilmoittautui kampanjasivuston kautta eri puolilla Suomea 67 seuraa, 38 joukkuetta ja 18 tapahtumaa. Kampanjan aikana järjestettiin tempauksia ja erilaisia kannustamiseen liittyviä toteutuksia juniorijoukkueissa ja -turnauksissa. Lisäksi somessa levisi kuvia ja videoita tunnisteella #kannustamua. Junioreiden peleissä palkittiin parhaita kannustajia kentän laidalla Telian kannustuskorteilla. Seuroille ja joukkueille kampanja tarjosi käytännönläheisen tavan tuoda esille oman toimintansa arvoja sekä sitä, miten upeaa toimintaa pyörii kentillä vuoden jokaisena päivänä.

Kampanjaan osallistuneilta saadut palautteet vahvistivat kannustamisen teeman merkittävyyttä. Teema puhutteli ihmisiä myös jalkapallon ulkopuolisissa toimintaympäristöissä.

Katso video Kannusta mua -kampanjasta

 

Kuva1.jpg

Siirry äänestämään