36. Tekes & Duudsonit: Meanwhile in Finland

Suomalaiset innovaatiot maailmankartalle Duudsonien avulla! Suomalaisista yrityksistä ei rohkeutta puutu, ja tämän olemme halunneet Tekesissä tehdä näkyväksi. Olemme yhdistäneet joukon kasvavia ja kansainvälistyviä suomalaisia yrityksiä Duudsonien kanssa ja tästä yhteistyöstä on syntynyt videosarja, jonka ytimessä on tarina siitä, miten maailmaa voi ja kannattaa tarkastella uudella tavalla.

Duudsonit ovat jo vuosia kertoneet kansainväliselle yleisölle suomalaisia tarinoita rohkeudesta, ainutlaatuisuudesta ja ennakkoluulottomuudesta. He testaavat Meanwhile in Finland -videosarjassa itselleen soveltuvalla tavalla suomalaisia innovaatioita. Näille yrityksille ja Duudsoneille on yhteistä se, että ne tekevät asioita pelottomasti.

Yrityksistä ja tutkimuspuolta edustavista tahoista mukana ovat Ponsse, Firstbeat, Myontec, Suunto, BRP Finland, Pohjonen Group, Työterveyslaitoksen kylmätestauslaboratorio ja jäänmurtaja Sampo.

Yhteistyössä syntyneellä Meanwhile in Finland –videokampanjalla on saavutettu Facebookissa ja YouTubessa yhteensä yli 25 miljoonaa videoiden näyttökertaa.

Katso videoita Meanwhile in Finland

 

Meanwhile in Finland Sponsorointiteko 2017.jpg

Siirry äänestämään