39. Tuntematon sotilas -elokuvan ainutlaatuinen sponsorointialusta

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Suomen elokuvahistorian suurin suomenkielinen elokuva. Tuotannon alkumetreillä oli hyvin selvää, että tämä elokuvatuotanto edellyttää merkittävää osallistumista yhteistyökumppaneilta niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin osalta.

Tavoite oli kaksijakoinen. Elokuva tarvitsi rahallista panostusta syntyäkseen ja näkyvien brandien hankkeeseen kiinnittyvää läsnäoloa, jotta teoksen tunnettuus nousisi tappiin asti – jopa juhlavuoden suurimmaksi ilmiöksi. Näiden tavoitteiden toteutumiseksi loimme ainutlaatuisen Branded Content –alustan, jossa mm. elokuvan ohjaaja ohjasi pääkumppaneiden omille tarinoille videosisältöjä kuvausten yhteydessä. Samoin merkittävien kumppanuusyritysten omissa, laajasti seuratuissa, kanavissa elokuvaa tuotiin esille tehokkaasti.

Tämä markkinointialusta toi poikkeuksellisella tavalla suurelokuvan monimuotoisesti ihmisten tietoisuuteen ja oli osaltaan vaikuttamassa uuden merkkiteoksen kohoamisessa vuoden seuratuimmaksi ilmiöksi – kaikilla mittareilla mitattuna.

Katso Jalostajan Facebook-video Tuntemattoman sotilaan yhteistyöstä 

 

Tuntematon_Vichy_Juuli_Aschan.jpg

Kuva: Juuli Aschan

Siirry äänestämään