Sponsorointi & Tapahtumat Awards – 6.2.2020

Odotetun Sponsorointi & Tapahtumat Awardsin päivä on päätetty. Merkitsethän päivän kalenteriisi, sillä tätä juhlaa ei kannata jättää väliin. Tulemme viettämään hauskan illan yhdessä kohdaten Suomen sponsorointi- ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia. Varaa ilta kalenteristasi ja tule inspiroitumaan sekä viettämään juhlallista iltaa!

Awards-ehdokkaiden haku on nyt auki, alla lisää tietoa, miten voi ilmoittautua mukaan tai vinkata hyvää kohdetta yhdeksi kilpailijoista.

Vuoden sponsorointiteko

Oletteko toteuttaneet upean ja monipuolisen sponsorointiyhteystyö- projektin? Awards on arvostetttu palkinto joka myönnetään projektille, jolla on ollut selkeä tavoite ja mitatattavissa oleva vaikutus.

Tätä projektia voidaan pitää suunnan näyttäjänä ja inspiraationa koko toimialalle.

Viimeinen ilmoittautumispävä: 20.12.2019

Ilmoita projektisi mukaan tästä

Vuoden tapahtuma

Oletteko järjestäneet onnistuneen ja menestyvän tapahtuman? Kyseisen palkinnon tavoitteena on edistää innovatiivista ajattelua ja se myönnetään tapahtumalle, joka on toteuttanut idean joka ylittää perinteisen ja luo lisäarvoa yleisölle ja yhteistyökumppaneille.

Viimeinen ilmoittautumispävä: 20.12.2019

Ilmoita tapahtumasi mukaan tästä

Vinkkaa Vuoden sponsorointiteko ja Vuoden tapahtuma

Kerro meille, mikä teko tai tapahtuma tulisi nostaa ehdokkaaksi. Voit ehdottaa sponsoria, kohdetta tai vaikkapa pitkän linjan menestyksellistä yhteistyötä tai erityisen luovalla tavalla toteutettua tapahtumaa. Sponsorointiprojekti tai tapahtuma voi olla omasi tai kenen muun tahansa, jonka katsot ansaitsevan tunnustusta.

Lue lisää ja ehdota suosikkiasi 6.12.2019 mennessä