Syyskuu, 2020

10Syys09:0015:00Kumppanuustapahtuman toimiva tuotanto osana muuta tapahtumaa

Näytä lisää

Tapahtumatiedot

Tuotanto: kumppanuustapahtuman tuotanto osana muuta tapahtumaa

Miten suunnitella kiinnostava tapahtuma tapahtuman sisälle? Mitä kaikkea tulee huomioida, kun mukana on monta toimijaa ja asiakasta? Miten välttää karikot?

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu tapahtumien suunnittelijoille, tuottajille ja toteutuksen ostajille sekä kumppanuuksista ja kumppanituotannoista vastaaville henkilöille.

Sisältö: Moduulissa tutustumme tapahtuman sisälle tuotettavan tapahtuman tuotantoon ja siinä huomioitaviin lainalaisuuksiin ja vastuisiin. Tuotettaessa tapahtumaa tapahtuman sisälle ennakoivan koordinaation ja saumattoman yhteistyön merkitys kasvaa.

Myös tässä moduulissa käymme läpi case-esimerkkejä toteutuksista.

Koulutuksen hinta on jäseniltä 199 € + alv ja ei-jäseniltä 450 € + alv

—————————————–

STJM Ry järjestää vuonna 2020 kolmen moduulin koulutuskokonaisuuden ja tämä on kokonaisuuksista kolmas. Koulutukset käsittelevät tapahtumien käyttöä yhtenä mediavalintana osana yrityksen muuta markkinointiviestintää. Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on avartaa tapahtuma- ja markkinointikentän ymmärrystä tapahtumista mediana ja vahvistaa osaamista tämän median käytöstä.

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Kati Kuusisto New Work Agency Oy:sta. Katilla on pitkä historia tapahtumaliiketoiminnan parissa työskentelystä. Hänellä on kokemusta sekä tapahtumatoimistoista että itsenäisistä tapahtumista.

Kati on toiminut muiden muassa  Slush- ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana sekä tapahtumaliiketoimintojen kehittäjänä muiden muassa Dare to Learn-, Ping Festival- ja Stream Festival -tapahtumissa.
Kati osallistuu myös aktiivisesti alan kehittämiseen ja ravistelee usein jo perinteiksi muodostuneita ajattelumalleja. Hän haastaakin mielellään kuulijansa  kyseenalaistamaan olemassa olevaa ja avaa totutuille toimintamalleille vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Aika

(Torstai) 09:00 - 15:00

Sijainti

Sofia Future Farm

Sofiankatu 4 C

Organizer

SJTM

X