Tammikuu, 2020

29Tammi08:3010:30Aamiaisseminaari 29.1.2020 - Oivaltavaa sponsorointia ja näkemyksellisiä tapahtumia

Näytä lisää

Tapahtumatiedot

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää sponsorointi- ja tapahtuma-alan oivalluksista sekä näkökulmista teettämämme tutkimuksen pohjalta. Aamiaisen nauttimisen lomassa käymme läpi Sponsor Insightsin sponsorointibarometrin tulokset ja voimme oppia uutta sekä olla luomassa yhä näkemyksellisempää sponsorointi- ja tapahtuma-alaa.

Aika: Keskiviikko 29.1.2020 klo:8.30-10.30

Paikka: Sofia Future Farm, Sofiankatu 4 C (Klubisalonki)

Hinta:  jäsenille ilmainen, ei – jäsenille 80€+alv.
Ilmoittautumislinkistä löydät, ketkä ovat jo ilmoittautuneet seminaariin.

Peruutusehdot: Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.1.2020. 5 vrk ennen tapahtumaa peruminen onnistuu maksutta, jonka jälkeen ainoastaan paikan siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista. No show:sta veloitamme 50€ + alv.

Lisää tutkimuksesta ja aamiaisseminaarin sisällöstä:

// Sponsorointi ja sen avulla markkinoiminen kehittyvät koko ajan. Keinot toteuttaa erilaisia yhteistöitä elävät kehityksen mukana, muokkautuvat ja vaativat yhä syvempää perehtymistä sekä osaamista. Me Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi Ry:ssä haluamme pysyä mukana kehityksessä, ja osaltamme olla mukana rakentamassa alasta yhä parempaa. Haluamme ymmärtää syvemmin ja enemmän, ja auttaa myös jäseniämme ymmärtämään sekä kohottamaan yhä korkeammalle.

// New Work Agency puolestaan puhuu tapahtumateollisuudesta ja tarjoaa sen tulevaisuuteen näkökulmia erilaisten mittaustulosten kautta. Käymme läpi alan kokoa ja ja pohdimme esimerkiksi sitä, miten paljon suomalaiset käyvät festivaaleilla, urheilutapahtumissa, messuilla, konserteissa ja niin edelleen.  New Work Agency tuo kootusti näkökulmaa siihen, miten iso tapahtumateollisuus on ja miten sen mahdollisuuksia voidaan hyödyntää.

Aika

(Keskiviikko) 08:30 - 10:30

Sijainti

Sofia Future Farm (Klubisalonki)

Sofiankatu 4 C

Organizer

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

X