Maaliskuu, 2020

31Maalis09:0010:30Virtuaaliseminaari: Tapahtumien trendit- vaikutteita ja ilmiöitä maailmalta

Näytä lisää

Tapahtumatiedot

Tapahtumien toimintaympäristö elää ja muuttuu jatkuvasti. Muutostahti on nopea. Keskiössä tulisi kuitenkin pitää asiakkaat, eli yleisö. Yleisö haluaa tulla kuulluiksi, palvelluiksi ja hyvin kohdelluiksi. Kannattavan liiketoiminnan edellytyksenä on potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen sekä heidän nykyisten ja tulevaisuuden tarpeidensa ymmärtäminen.

Millaisia ilmiöitä ja muutosvoimia tapahtumien trendit viestivät?
Mitä kaikkea on otettava huomioon pyrkiessä kohti asiakaskeskeistä tapahtumaa?

Oikeilla menetelmillä, markkina-analyyseillä ja viestinnällä on mahdollista arvioida vaihtoehtoisia tulevaisuuksia sekä niiden vaikutuksia liiketoiminnalle.

AIKA: Tiistai 31.3.2020 klo: 9.00-10.30

PAIKKA: Virtuaaliseminaari, linkin saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä

PUHEENVUOROT:

Kohtaamisten tulevaisuus. Olemme kyllästyneet somen kiiltokuviin ja mainosten käsikirjoitettuun sisältöön. Tarve aitoudelle kasvaa tulevaisuudessa. Haluamme jotain todellista, jotain autenttista ja niin myös kohtaamisilta katoaa pohja, jos emme osaa olla rehellisiä. Myyntikikat, skriptit, small talk ja muut keinot tunnistetaan ja ne todennäköisesti työntävät milleniaalia tai Z-sukupolven edustajaa vain kauemmas. Tuputtaminen ei toimi. “Tämän ajan spitaali on vieraantuneisuus. Se lohduton yksinäisyys, kun toinen ihminen nähdään hyödyn lähteenä”, sanoi äiti Teresa. Mitä on inhimillinen markkinointi? Miten saavuttaa ihminen 2020- luvulla niin, että hän kuuntelee?

Perttu Pölönen – keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri.

Perttu Pölönen on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – informaatioteknologioista, disruptiosta, työelämästä, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin. Sille, joka ymmärtää teknologian kehityksen, avautuu koko maailma. Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.

 

Tapahtumien sisällöllä vaikuttavuutta ja ilmiöitä. Tapahtuma- ala on murroksessa maailmanlaajuisesti. Pelkkä sisältö ei enää houkuta, kumppanien läsnäolo ständillä ja pelkällä myyntipisteellä ei ole enää suurta merkitystä. Miten tapahtumilla voidaan tällä hetkellä ja tulevaisuudessa luoda ilmiöitä ja vaikuttavuutta? Mitkä palaset tekevät tapahtumista vaikuttavan?

Huipulle concept – Hanne Nuutinen, Founder, event Specialist (Business influencer, Strategist). 

Hannella laaja kokemus liike-, matkailu- ja tapahtumateollisuudessa yli 20 vuoden ajalta erilaisissa myynti-, markkinointi- ja johtotehtävissä. Hän on aina ollut kiinnostunut tarjoamaan asiakkaille ja kumppaneille merkityksellisiä, uusia ja jännittäviä kokemuksia ilolla, mukaan lukien arvon luominen ja aktiivinen rooli. Hanne on luonut kokemuksellisen yritystapahtumakonseptin, jossa pystytään kouluttamaan, rohkaisemaan, kiinnostamaan ja rikastuttamaan ihmisten elämää kohti henkilökohtaista potentiaalia uransa ja liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseksi.

 

Aktivointi tapahtumamarkkinoinnissa – mahdollisuudet tapahtumalle ja sponsoreille. Maailma muuttuu nopeasti ja eri ikäiset ihmiset käyttäytyvät eri tavalla. Tässä puheenvuorossa kerrotaan, miten ihmisiä voidaan aktivoida osana tapahtumaa, myös kaukana kotisohvalla ja ammennetaan mm.  NBA, NHL, ESPORTS -joukkueiden, maailman suurimpien tapahtumien järjestäjien (mm. Olympialaiset, musiikkifestifaalit) esimerkkejä.

BCaster Oy – Janne Neuvonen, CEO. 

Janne mies suositun Norppalive takana, joka syntyi Jannen sivuprojektina ja sai yli miljoona katselukertaa vain 10 ensimmäisen päivän aikana! BCasterin avulla hän haluaa muutoksen tapaan, jolla ihmiset ja yritykset voivat ansaita rahaa omalla tiedollaan tulevaisuudessa. Sosiaalinen vastuu ja totuus ovat Jannen tärkeimmät arvot ja hän uskoo että WOW – kokemukset tekevät maailmasta paremman paikan asua. Se on tulevaisuus, jonka Janne haluaa antaa kaikille ihmisille maailmassa.

Aika

(Tiistai) 09:00 - 10:30

Organizer

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

X