9/02/2017
BLOGI

Hej alla!

Terveisiä Oslosta. Olimme Hannan kanssa tutustumassa Norjan sisaryhdistyksen seminaariin ja palkintogaalaan. Pohjoismainen yhteistyö herättää paljon kiinnostusta ja tulemme kehittämään uusia toimintamalleja yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa.

Suomessa olemme käynnistäneet strategiatyön, mihin liittyen olette saaneet kyselyn ja mukavan aktiivisesti siihen myös vastanneet. Kiitos siitä. Tieto jäsenistön odotuksista on ensiarvoisen tärkeää uutta strategiaa ja toimintasuunnitelmaa laadittaessa. Esittelemme aivojemme tuotoksen vuosikokouksessa toukokuussa, jossa se voidaan vahvistaa.

Tämä uusi uutiskirjeformaatti mahdollistaa myös blogien sekä jäsenistömme sisältöjen julkistamisen. Mikäli siis haluat jakaa ajatuksiasi blogin muodossa tai muuten kertoa toiminnastanne, ole yhteydessä Hannaan.

Muutenkin otamme suurella kiitollisuudella vastaan kaikki ideat sekä risut ja ruusut. 

Vennlig hilsen!

Risto & Hanna 

16487814_970807119688112_9119710937459870064_o.jpg

24/05/2018

Sjtm:n rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Tämä on yhdistetty rekisteri- ja tietosuojaseloste Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi…

17/05/2018

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry sai uuden hallituksen

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry järjesti sääntömääräisen vuosikokouksensa keskiviikkona 16.5.2018…

15/05/2018

Sponsoroinnin olympia-aamu 14.6.2018

Tervetuloa todelliseen kesän huipennukseen, Suomen Olympiakomitean ja Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi…

TERVETULOA MUKAAN!

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n tehtävänä on nostaa sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta ja osaamista Suomessa. Yhdistys edistää koko toimialan hyvinvointia keräten yhteen brändit (sponsorit, tapahtumia hyödyntävät yritykset), oikeuksien omistajat (kohteet, järjestäjät) sekä alan asiantuntijat (toimistot, konsultit).

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry toimii läheisessä yhteistyössä muiden pohjoismaisten alan sisaryhdistysten kanssa. Erityisesti linkit ruotsalaiseen Sponsring och Eventföreningen -yhdistykseen (www.sefs.se) sekä norjalaiseen
Sponsor- og Eventforeningen -yhdistykseen (www.sponsorogeventforeningen.no) ovat vahvoja.

LUE LISÄÄ YHDISTYKSESTÄ

14/08/2017
BLOGI

Tubettajat – nuorison seuratuimmat idolit

Lähtökohta: Alan ammattilaisille tarkoitettu Tubecon Industry day järjestettiin perjantaina 11.8. päivää ennen varsinaisen…
Hanna Vehviläinen
Viestintä- ja järjestökoordinaattori
TUTUSTU BLOGIIN