28/02/2017
BLOGI

Kevät on täynnä huikeita tapahtumia

Kun lähtee aamulla koiran kanssa kävelylle, on jo ihanan valoisaa. Pieni yöpakkanen on sopivasti kovettanut tienpintaa. Linnut sirkuttavat kevään ensimmäisiä säveliä. Koira on täynnä energiaa – kuten aina – ja se piristää minuakin.

Tahmean talven jälkeen on taas aika siirtyä sujuvasti soljuvaan kevääseen. Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n osalta kevät on täynnä toinen toistaa huikeampia tapahtumia. Pääsemme tutustumaan Taitoluisten MM-kisojen taustoihin, Lyyti syventää meidät tapahtumien jouhevaan järjestämiseen ja lisäksi on jo perinteeksi muodostuneet juridiikkaseminaari ja pyöreät pöydät. Lähes jokaisen tilaisuuden jälkeen järjestetään terassityöryhmän kokous, joten ei kannata ympätä kalenteria tukkoon tilaisuuden ympärillä. Terassityöryhmässä syntyy poikkeuksetta luovimmat ideat ja parhaimmat verkostot.

Tammikuussa aloitimme hallituksen kanssa strategiatyön. Saimme kyselyyn kiitettävän määrän vastauksia ja niiden pohjalta luomme entistä vahvemmat suuntaviivat toiminnallemme. Nostamme esille entistä enemmän hyviä sponsorointikeissejä, lisäämme kansainvälisyyttä, pyrimme näkymään entistä enemmän, pidämme kiinni vahvoista hyvistä tapahtumistamme ja tarjoamme edelleen jäsenistöllemme hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen. Se on kuitenkin yksi toimintamme arvokkaimmista pääomista.   

Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat lähteneet matkaan. Pyrimme palvelemaan entistä enemmän jäseniämme, jotta jäsenmaksulle on katetta.

Alan ammattilaisten tärkein kohtaamispaikka Foorumi V on tulossa. Nyt jo kannattaa varata kalenterista päivät 22.-23.11.2017.

Raikkaita kevätpäiviä toivotellen,

Hanna

p.s. ja tästä ilmoittautumaan Sponsorointi taitoluistelun MM-kisoissa -tilaisuuteen 29.3.2017 

16/06/2017

Telian ja Palloliiton yhteistyö toukokuun kuukauden sponsorointinosto

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry on valinnut toukokuun kuukauden sponsorointinostoksi Telian ja…

15/06/2017

Foorumi 2017: Ilmoittaudu early bird -hintaan

Järjestyksessään viides Foorumi järjestetään 22.-23.11.2017 M/S Silja Europalla. Vuoden 2017 Foorumi…

26/05/2017

London Symphony Orchestra ja kulttuurisponsorointia Lahdessa tiistaina 13.6.2017

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan maailman maineikkaimpiin orkestereihin lukeutuvaa London…

TERVETULOA MUKAAN!

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n tehtävänä on nostaa sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta ja osaamista Suomessa. Yhdistys edistää koko toimialan hyvinvointia keräten yhteen brändit (sponsorit, tapahtumia hyödyntävät yritykset), oikeuksien omistajat (kohteet, järjestäjät) sekä alan asiantuntijat (toimistot, konsultit).

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry toimii läheisessä yhteistyössä muiden pohjoismaisten alan sisaryhdistysten kanssa. Erityisesti linkit ruotsalaiseen Sponsring och Eventföreningen -yhdistykseen (www.sefs.se) sekä norjalaiseen
Sponsor- og Eventforeningen -yhdistykseen (www.sponsorogeventforeningen.no) ovat vahvoja.

LUE LISÄÄ YHDISTYKSESTÄ

31/05/2017
BLOGI

Tunnetta markkinointiin!

Markkinointialalla puhutaan paljon sisältömarkkinoinnin tärkeydestä ja tehokkuudesta. On entistä vaikeampaa tavoittaa kuluttajia…
Heikki Pohjonen
Digital Sales & Marketing Director, Starsquad
TUTUSTU BLOGIIN